Despre Contact Plus Construcții

Societatea comercială CONTACT PLUS CONSTRUCTII S.RL. este o societate românească cu capital integral privat, care a luat ființă în anul 2011 prin  desprinderea de vechea societate S.C. CONTACT S.R.L., societate înființată în anul 1991.

Activitatea principală a societății este reprezentată de lucrările de construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale, dar are ca activități secundare și comerțul cu materiale de construcții și alte mărfuri, lucrări de instalații electrice/sanitare/termice/HVAC/apă/canal, etc.

Societatea s-a dezvoltat permanent și și-a diversificat domeniul de activitate, în prezent ajungând să deținem 4 ramuri principale:

1. Infrastură rutieră realizata în parteneriat cu societatea comerciala Capital Invest SRL.

2. Lucrări de canalizare si apa, lucrări de reabilitare rețele termice, printre lucrarile executate până în prezent sunt cele realizate pentru municipiul Bacău, lucrari realizate pe fonduri europene.

3. Lucrări civile – construcții case, sedii instituții publice și private, atât din fonduri proprii cât și din finanțări prin fonduri europene.

4. Instalații sanitare, termice, electrice, HVAC.

CONTACT PLUS CONSTRUCTII SRL  deține sediu social și bază de producție proprie,  toate acestea fiind proprietatea societății. Baza de producție se află în comuna Letea Veche, la 2 km de municipiul Bacău,  iar sediul de birouri, unde este și sediul social, este situat într-o clădire construită de noi în Bacău, unde angajații noștrii beneficiază de condiții de muncă și funcționare la cele mai înalte standarde.

Share your thoughts